Are you interested in one of these vehicles?

Contact us 0413 37 11 11

Advanced search

Sitemap

Dealer en merkonafhankelijk

Maak kennis met BAS Trucks

Studenten zijn onze toekomst. Daarom laten we ze graag kennis maken met BAS Trucks. Zo kunnen studenten een kijkje nemen achter de schermen van Europa’s grootste gebruikte truck en trailerdealer. Een goede manier om de theorie in praktijk te brengen!

Bedrijfsbezoek

Wij stellen graag in overleg met de school of de studenten een interessant programma samen. Meestal beginnen we met een presentatie over BAS Trucks door onze medewerkers. Hierbij kun je zelf bepalen of we de focus leggen op de hele holding of één van onze divisies. Tijdens de presentatie vertellen we meer over onze wereldwijde bedrijfsactiviteiten en wat daar allemaal bij komt kijken. De focus ligt niet alleen op inkoop en verkoop, maar ook op de automatiseringen van onze processen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Zo krijgen studenten een goed beeld van de werkzaamheden binnen BAS Trucks.

Aansluitend volgt een rondleiding langs de klantenontvangstruimte, ons terrein met 1.500 voertuigen, de werkplaats en eventueel het magazijn van BAS Parts. Zo krijgen studenten een goede indruk van de omvang van BAS Trucks. De dag sluiten we af met een borrel met enkele medewerkers, waarbij de studenten de gelegenheid krijgen om nóg meer te weten te komen over de organisatie.

Gastcollege

Naast een bedrijfsbezoek kunnen wij ook een gastcollege geven op scholen en universiteiten. Onze medewerkers komen graag langs om meer te vertellen over BAS Trucks. De inhoud van de presentatie wordt afgestemd op de opleiding of het vak waar de studenten mee bezig zijn. Zo kunnen we de focus meer op inkoop of verkoop leggen, of juist op IT of E-Commerce. De presentatie is op deze manier een interessant praktijkvoorbeeld van de bedrijfsprocessen binnen Europa’s grootste gebruikte truck en trailerdealer.

Interesse?

Heb je interesse in een bedrijfsbezoek of een gastcollege? Neem dan contact op om de mogelijkheden en wensen met ons te bespreken.

Choose your currency

$